برگزاری کارگاه آموزش نرم‌افزارهای کاربردی شیمی در دانشگاه - پلینک

برگزاری کارگاه آموزش نرم‌افزارهای کاربردی شیمی در دانشگاه

یکشنبه, 07 آذر 1400

برگزاری کارگاه آموزش نرم‌افزارهای کاربردی در دانشگاه

انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه شهید چمران اهواز، کارگاه آموزش نرم‌افزارهای کاربردی شیمی را برگزار می‌کند

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه روز پنجشنبه و جمعه 18 و 19 آذر 1400 با تدریس فروغ رضایی، دانشجوی دکتری تخصصی شیمی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

گفتنی است در این کارگاه نرم‌افزارهای HyperChem و ChemDraw با ارایه موضوعاتی از جمله آشنایی با شیمی محاسباتی و اهمیت آن، فراگیری تکنیک رسم ساختارهای شیمی، انجام محاسبات اولیه مانند بهینه‌سازی ساختارها، نمایش گرافیکی خواص الکترونی مولکول‌ها و نیز نگاهی به عملکرد برنامه ChemDraw در رسم ساختارهای مولکولی، آموزش داده می‌شود.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتس‌اپ 09022944388 پیام ارسال کنند.