آیین کاشت نهال در معاونت فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد - پلینک

آیین کاشت نهال در معاونت فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

جمعه, 24 اردیبهشت 1400

به مناسبت فرا رسیدن روز درختکاری، آیین کاشت نهال در قالب پویش ملی هم کاشت، صبح امروز -شانزدهم اسفندماه 99- در محوطه فضای سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این برنامه که با  حضور معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی، مدیر روابط عمومی و حوزه ریاست، معاون و مدیر امور دانشجویی، جمعی از کارکنان و نمایندگان کانون های محیط زیست و عاشورا و شهدا همراه بود، 20 اصله نهال به یاد شهدای سرافراز دانشگاه شهید چمران اهواز در فضای سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشته شد.

گفتنی است، برپایی آیین نهال کاری به کوشش کانون محیط ‌زیست مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و با همکاری کانون عاشورا و شهدا وابسته به مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.