به مناسبت روز جهانی ایدز؛ سمپوزیوم یک روزه ایدز (HIV) - پلینک

به مناسبت روز جهانی ایدز؛ سمپوزیوم یک روزه ایدز (HIV)

شنبه, 06 آذر 1400

به مناسبت روز جهانی ایدز؛ سمپوزیوم یک روزه ایدز (HIV)

انجمن علمی دانشجویی ژنتیک – بیوتکنولوژی دانشگاه شهید چمران اهواز، به مناسبت روز جهانی ایدز، سمپوزیوم یک روزه HIV را برگزار می‌کند

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه دانشگاه شهید چمران اهواز، این گردهمایی تخصصی در روز جهانی ایدز، چهارشنبه 10  آذر  1400 ساعت 15 با محوریت تاریخچه و آشنایی با HIV، زیست‌شناسی سامانه‌ای، یافته‌ها و چالش‌های پیش روی HIV و نیز واکسن‌ها، مقاومت‌های دارویی و درمان  HIV، در بستر اسکای‌روم برگزار می‌شود.

گفتنی است روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ میلادی با هدف افزایش بودجه‌ها و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیض‌ها، هر سال با انتخاب شعار خاصی برگزار می‌شود. همچنین در روز جهانی ایدز مردم لباس‌هایشان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت از بیماران مبتلا به HIV مورد نیاز است.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به سایت WWW.BIOLOGYEVENTS.IR سر بزنند.