بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز از موکب شهدای دانشجو استان خوزستان در مرز چذابه - پلینک

دوشنبه, 21 شهریور 1401

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز از موکب شهدای دانشجو استان خوزستان در مرز چذابه بازدید کرد به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین مکتبی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، در جریان بازدید از موکب شهدای دانشجو استان خوزستان در مرز چذابه با تعدادی از زائران اربعین حسینی که عازم کربلا بودند دیدار و گفت و گو کرد. وی همچنین از زحمات عوامل اجرایی موکب شهدای دانشجو استان خوزستان در راستای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز چذابه قددردانی کرد.

گفتنی است این بازدید با حضور دکتر حامد صافی، مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز همراه بوده است.