آنچه باید درباره «تفسیر برگه آزمایش» بدانید

یکشنبه, 30 مرداد 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 54

انجمن علمی دانشجویی ژنتیک بیوتکنولوژی دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره‌ای آموزشی با موضوع «تفسیر برگه آزمایش» برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه روز 1 و 2 شهریور 1401، ساعت 17، با تدریس فاظمه افخمی، دانش‌آموخته ارشد ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و با محوریت "انواع آزمایش"، "نکات قبل از آزمایش برای نمونه مناسب"، "علایم اختصاری در هر آزمایش" و "تفسیر آزمایش خون، ادرار و مدفوع"، در بستر آدوبی کانکت برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت نام‌نویسی و یا کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام انجمن علمی دانشجویی ژنتیک بیوتکنولوژی دانشگاه شهید چمران اهواز به نشانی genetis_biotech.scu پیام ارسال کنند.