برگزاری دوره آموزش «راه اندازی کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان» در دانشگاه شهید چمران اهواز

دوشنبه, 10 مرداد 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 58

انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزش «راه اندازی کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره 13 و 20 مرداد 1401 ساعت 9 تا 13، با تدریس دکتر سید مجتبی شفاعی، دکتری رشته مهندسی مکانیک بیوسییستم دانشگاه تهران و با سرفصل‌های کالاها و خدمات دانش‌بنیان، معیارهای ارزیابی کالاها و خدمات دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیان، فرآیند ثبت شرکت دانش‌بنیان و بررسی 110 برنامه  حمایتی برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09376531097، پیام ارسال کنند.