معصومه آلبوغبیش موفق به کسب رتبه‌ی سوم مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان ایران و عراق شد

چهارشنبه, 29 تیر 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 54

معصومه آلبوغبیش دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به کسب رتبه‌ی سوم مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان ایران و عراق شد.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره از مسابقات ۲۵ تا ۲۸ تیرماه امسال با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه الزهرا (س) در شهر مشهد مقدس برگزار شد.

در این مسابقات معصوم آلبوغبیش دانشجوی مقطع کارشناسی رشته‌ی زبان و ادبیات عرب دانشگاه شهید چمران اهواز توانست رتبه‌ی سوم رشته‌ی تلاوت تحقیق را کسب کند.

واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به معصومه آلبوغبیش و جامعه علمی و قرآنی استان خوزستان شادباش می‌گوید.