برگزاری مسابقه «عشق ناب» در دانشگاه شهید چمران اهواز

شنبه, 11 تیر 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 52

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، با همکاری هیئت محبان اهل بیت (ع)، مسابقه «عشق ناب» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این مسابقه از 10 تا 19 تیر 1401 (عید قربان)، به مناسبت ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا س) و روز ازدواج، در دو بخش کتابخوانی (کتاب روابط متکامل زن و مرد، نوشته علی صفایی) و خانواده خیالی من، شامل روایتگری از تصویر زندگی آینده، قصه زندگی و قصه ازدواج به سبک داستان کوتاه، رمان و طنز در چند خط، برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام، کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کتاب به شماره واتس‌اپ 09175031865، پیام ارسال کنند.

مسابقه کتابخوانی (کتاب روابط متکامل مرد و زن) روز عید قربان به صورت برخط (آنلاین)، برگزار می‌شود.