شهدای هم‌دانشگاهی؛ شهید سید حسین علم‌الهدی

ﺳﻪشنبه, 07 تیر 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 55

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، شهید سیدحسین علم‌الهدی در سال 1337 در خانواده مجاهد بزرگ آیت الله سید مرتضی علم‌الهدی دیده به جهان گشود.

از 6 سالگی به فراگیری قرآن پرداخت. وی بسیار اهل مطالعه بود. در دبیرستان با تشکیل انجمن اسلامی و برگزاری سخنرانی‌های متعدد، فعالیت‌های خود را آغاز نمود. در سال 1356 در رشته تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد تحصیل خود را ادامه داد و سپس موفق به اخذ انتقالی به دانشگاه شهید چمران اهواز (جندی شاپور سابق)، شد. در دوران دانشجویی علاوه بر تحصیل، در رشته تاریخ به تدریس نهج‌البلاغه، عقاید و تاریخ اسلام می‌پرداخت.

وی از مبارزان دوران ستم‌شاهی بود و در شهرهای مشهد، کرمان و اهواز فعالیت سیاسی انجام می‌داد و در سنین 14 تا 21 سالگی چند بار توسط رژیم ستم‌شاهی، زندانی و شکنجه شد. از جمله اقدامات او در زمان طاغوت تشکیل سازمان موحدین بود.  وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی عضو اولین شورای تشکیل دهنده سپاه پاسداران در خوزستان بود. او قبل از شروع جنگ وقت خویش را صرف امور فرهنگی می‌نمود.

از اوایل جنگ در اهواز مستقر بود و سازماندهی بسیجیان اعزامی از سراسر کشور به جبهه‌های نبرد را به عهده داشت. پس از گذشت دو ماه از جنگ، نقطه حساس مرزی هویزه را برای خود انتخاب کرد و عازم این منطقه شد. او و جمعی از دانشجویان پیرو خط امام (ره)، در حماسه هویزه (16 دی ماه 1359) به تانک‌های دشمن که آن‌ها را محاصره کرده بودند یورش بردند.

حسین پس از شهادت همرزمانش یکی پس از دیگری، با فریاد الله اکبر، آخرین گلوله‌های باقیمانده آرپی‌جی را به سوی تانک دشمن شلیک نمود و چند تانک مهاجم را منهدم کرد، اما با تمام شدن مهمات و تنگ‌تر شدن حلقه محاصره، چون مولایش امام حسین (علیه السلام) به شهادت رسید و جان به جان آفرین تسلیم نمود.