برگزاری پویش «خوانش عشق» در دانشگاه شهید چمران اهواز

چهارشنبه, 11 خرداد 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 68

دفتر فعالیت‌های قرآنی دانشگاه شهید چمران اهواز، پویش «خوانش عشق» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این پویش به مناسبت فرارسیدن ایام ارتحال امام خمینی (ره) و با هدف حفظ و نشر آثار ایشان از 11 تا 15 خرداد 1401، برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند بخشی از وصیت‌نامه امام را که به آن علاقه دارند را بخوانند و ویدیو آن را به شماره واتس‌اپ 09045658077 ارسال کنند و در صفحه اجتماعی خود با هشتگ #پویش_خوانش_عشق منتشر کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام معاونت فرهنگی و اجتماعی به نشانی Farhangi_scu سر بزنید.