«پرونده‌های جنایی» در دانشگاه شهید چمران اهواز کالبدگشایی می‌شوند

یکشنبه, 01 خرداد 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 53

انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزشی «کالبدگشایی روانشناختی پرونده های جنایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره روز دوشنبه 2 خرداد 1401، ساعت 20 با تدریس دکتر سید مهدی صابری، عضو هیئت علمی و دانشیار پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور و مدرس روان‌پزشکی جنایی دانشکده حقوق دانشگاه تهران و با تکیه بر واکاوی پرونده‌های مشهور جنایی برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09301712462، پیام ارسال کنند.

در پایان این دوره، گواهی معتبر اعطا می‌شود