آنچه باید درباره «نگارش و ویرایش» بدانیم؛ در دانشگاه شهید چمران اهواز

شنبه, 31 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 60

دفتر نشریات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزشی « نگارش و ویرایش» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه روز دوشنبه 2 خرداد 1401، ساعت 12 با تدریس دکتر قدرت‌الله ضرونی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، ویژه علاقه‌مندان و فعالان نشریات دانشجویی در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه تلگرام nashriat99 ، پیام ارسال کنند.