برگزاری کارگاه آموزشی «مقاله‌نویسی» در دانشگاه شهید چمران اهواز

چهارشنبه, 28 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 54

انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزشی «مقاله‌نویسی» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه روز شنبه 31 اردیبهشت 1401، ساعت 18، با تدریس کمال خدامرادی، مدرس دانشگاه، نویسنده مقالات علمی پژوهشی و داور مقالات علمی پژوهشی، در بستر اسکای‌روم برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09138157109، پیام ارسال کنند. همچنین پیوند (لینک) شرکت در رویداد پس از نام‌نویسی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.

در پایان این دوره گواهی معتبر ارایه می‌شود.