برگزاری دوره آموزشی «جرایم رایانه‌ای» در دانشگاه شهید چمران اهواز

چهارشنبه, 28 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 52

انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزشی «جرایم رایانه‌ای» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره روز چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401، ساعت 20، با تدریس دکتر امین تویسرکانی، بازپرس جرایم رایانه‌‍ای تهران و دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی و با محوریت "فیشینگ و انواع فیشینگ اینترنتی" در بستر اسکای‌روم برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09399170197، پیام ارسال کنند. همچنین پیوند (لینک) شرکت در رویداد پس از نام‌نویسی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.