برگزاری دوره آموزش نرم‌افزار «Google Earth» در دانشگاه شهید چمران اهواز

یکشنبه, 25 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 46

انجمن علمی دانشجویی زمین‌شناسی شهید چمران اهواز، دوره آموزشی نرم‌افزار «GoogleEarth»  را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره از 26 اردیبهشت 1401 به مدت 3 جلسه (6ساعت)، با تدریس محمد عباسی، دانشجوی دکتری سنجش از  دور و GIS در بستر آدوبی کانکت برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09332719379، پیام ارسال کنند.

گفتنی است لینک شرکت در رویداد بعد از نام‌نویسی در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌گیرد.