برگزاری دوره آموزش نرم‌افزار «متلب» در دانشگاه شهید چمران اهواز

شنبه, 24 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 52

انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره آموزش نرم‌افزار «متلب» را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دوره 27 اردیبهشت و 1 خرداد 1401 در 2 جلسه، با تدریس دکتر میثم امرایی و در سرفصل‌های "آشنایی با نرم‌افزار"، "توابع عمومی ریاضی"، "مقدمات برنامه‌نویسی"، "درون‌یابی، برون‌یابی و پردازش نمودار"، "مشتق، انتگرال حل دستگاه معادلات، تبدیل لاپلاس، تبدیل فوریه" و "رسم نمودار" برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس‌اپ 09376531097، پیام ارسال کنند.