پاسداشت «پیر پرسوز» در دانشگاه شهید چمران اهواز

جمعه, 23 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 50

کانون ادبی دانشگاه شهید چمران اهواز، ویژه برنامه «پیرِ پَرسوز» را با هدف بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این ویژه‌برنامه‌ روز شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ساعت ۱۱:۳۰، با سخنرانی دکتر شهرام جلیلیان، استاد تمام تاریخ ایران باستان دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمدرضا صالحی مازندرانی، شاهنامه‌پژوه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و دکتر حامد صافی، پژوهشگر ادبی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، در تالار دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

گفتنی است این برنامه با شاهنامه‌خوانی و اهدای کتاب همراه است.