برگزاری آیین رونمایی از «قطعه موسیقی داغ دل» در دانشگاه شهید چمران اهواز

پنجشنبه, 15 اردیبهشت 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 49

آیین رونمایی از «قطعه موسیقی داغ دل» در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

دکتر غلام‌حسین مکتبی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آیین رونمایی از «قطعه موسیقی داغ دل»، عنوان کرد: اکنون که همه ما جمع شده‌ایم تا از قطعه داغ دل رونمایی کنیم، انصافا عدم وجود آقا سید محسن داغیست بر دل‌های بی قرار ما.

وی افزود: هنر متعالی‌ترین ابزار برای انتقال اندیشه است، آنگونه که حضرت امام خمینی (ره) می‌فرمایند: هیچ اندیشه‌ای ماندگار نمی‌ماند مگر به زبان هنر و اندیشه، از این رو نیک می‌دانیم که راه و رسم حاج آقا شفیعی باید به زبان هنر درآید و از دریچه هنر به نسل‌های بعدی منتقل گردد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: به عقیده بنده باید فضایی را فراهم کنیم که هنرمندان در راستای تفهیم و تعلیم مفاهیم دینی و شخصیت‌های وارسته همچون حاج آقا شفیعی اثر تولید کنند.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمين عيديان، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی همیشه از فعالیت‌های دانشجویی و خالصانه، تمام حمایت‌های خود را داشته‌اند و چه خوب است که همچنان این روحیه در تمامی کادر دانشگاه باقی بماند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی شفیعی نیز در سخنان خود اظهار داشت: دانشجویان سرمایه تمام نشدنی و مهم این مرز و بوم هستند و این دست کارها و استفاده از ابزار هنر می‌تواند ارایه یک مطلب را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، آیین رونمایی از قطعه موسیقی «داغ دل» روز شنبه 10 اردیبهشت 1401 با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رئیس حوزه هنری استان خوزستان و جمعی از کارکنان، دانشجویان و اساتید هیئت علمی در تالار شهید شهریاری معاونت فرهنگی و جتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

گفتنی است «قطعه موسیقی داغ دل»، به همت کانون موسیقی دانشگاه شهید چمران اهواز و با هدف پاسداشت خدمات ارزنده حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، به آهنگسازی و تنظیم محمد سلیمانی، اجرای سید علی‌رضا هاشمی‌پور و ترانه‌ای از حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی شفیعی، ساخته شد.

آرش حاجی نجف / مسئول واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز