اردوی تاریخی و گردشگری دختران دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز

دوشنبه, 23 آبان 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 57

اردوی گردشگری به مقصد شهرستان شوشتر ویژه دختران دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این اردو صبح روز جمعه 20 آبان 1401 با حضور حدود 160 دانشجو به مقصد شهرستان شوشتر آغاز و پس از بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری شهرستان شوشتر عصر همان روز به پایان رسید.

بنا به این گزارش، بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری همچون مجموعه سازه‌های آبی شوشتر، قلعه سلاسل، دانشکده هنر و زیارت قدمگاه امام زمان (عج) و اقامه نماز در این مکان، مهم‌ترین اماکن بازدید شده در این اردوی یک‌روزه بود.

گفتنی است، در این اردو تعداد 160 نفر از دانشجویان دختر شرکت داشتند.