برگزاری کارگاه «عکاسی و فیلم‌برداری حرفه‌ای با موبایل» در دانشگاه شهید چمران اهواز

دوشنبه, 23 آبان 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 25

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، کارگاهی را با موضوع «عکاسی و فیلم‌برداری حرفه‌ای با موبایل» برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه روز چهارشنبه 25 آبان 1401، ساعت 19 با تدریس فرشته ساوند، در اتاق سایت ساختمان خوابگاه حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر واژه "عکاسی" را به شماره 3000720072، پیامک کنند.