یکشنبه, 22 آبان 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 96

مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز از مشارکت قریب به 3 هزار دانشجو در انتخابات کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حامد صافی، مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این باره گفت: با برگزاری این دوره از انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز 53 انجمن علمی و 14 کانون فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی افزود: سلسله کارگاه‌های توانمندسازی شورای مرکزی کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، در هفته‌های آتی برقرار خواهد شد که پس از آن فعالیت قانونی کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید می‌خورد.

مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به نحوه فعالیت و شکل‌گیری کانون‌ها در دانشگاه، توضیح داد: کانون های فرهنگی و هنری به منظور پاسخ گويی به نيازهای متنوع و رشد خلاقيت‌‌های فرهنگی دانشجويان، سامان بخشيدن به خواسته‌ها و تلاش‌های خودجوش فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی آن‌ها و ارتقای سطح همکاری جمعی و نیز گسترش فرهنگ مشارکت تاسیس شده‌اند.

صافی افزود: این کانون‌ها به عنوان رکنی کارآمد و تاثیرگذار در شکل‌گیری فعالیت‌های گروهی و جامعه‌پذیری دانشجویان مطرح گردیده‌اند و هم اکنون به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز فعال دانشجویی در زمینه فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در دانشگاه به ایفای نقش می‌پردازند.

وی همچنین در خصوص انجمن‌های علمی دانشجویی، عنوان کرد: انجمن‌های علمی دانشجویی به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه‌های کشور، تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های جمعی علمی، همچنین بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت آنان در تحقق توسعه علمی و جنبش نرم‌افزاری، طبق آیین‌نامه تشكیل می‌شوند و به فعالیت می‌پردازند.

مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: حوزه‌های فعالیت‌ در انجمن‌های علمی را می‌توان در قالب فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، ترویجی و ارتباط با صنعت و جامعه دانست.

صافی در پایان سخنان خود، اظهار کرد: از تلاش‌ و همکاری‌ کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌ها و واحد ارتباطات و رسانه که در برگزاری این انتخابات اهتمام وِیژه ورزیدند، تشکر و قدردانی وِیژه دارم.