برگزاری آیین رونمایی از طرح «هنر زندگی» با حضور اعضای هیئت‌رئیسه‌ دانشگاه

شنبه, 21 آبان 1401 واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز 27

آیین رونمایی از طرح «هنر زندگی» با حضور اعضای هیئت‌رئیسه‌ دانشگاه برگزار شد

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین مکتبی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این نشست، بیان کرد: طرح «هنر زندگی» با همکاری اندیشکده‌ی سبک زندگی اسلامی برای نخستین بار در این دانشگاه انجام می‌شود.

وی بیان کرد: بسترهای لازم برای اجرای این طرح در پردیس دانشگاه و همچنین مجتمع‌های خوابگاهی از چندی پیش فراهم و برای اجرای آن برنامه‌ریزی‌شده است و تلاش خواهیم کرد این برنامه بتواند تأثیرگذاری لازم را بر نسل جوان و دانشجویان داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: امام خمینی (ره) فرمودند «دانشگاه کارخانه‌ی آدم سازی است»؛ ازاین‌رو انجام برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ی دانشجویان در دستور کار این معاونت قراردارد.

مکتبی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حوادث اخیر در کشور، عنوان کرد: ایشان فرمودند که حوادث اخیر کشور نباید اهداف شما را تحت تأثیر قرار دهد  و بر این اساس در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تلاش کردیم که طرح «هنر زندگی» هرچه سریع‌تر در دانشگاه اجرا شود.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین عباسی‌اصل مدیر اندیشکده‌ی سبک زندگی اسلامی اهواز به بیان توضیحاتی درباره‌ی اهداف این مرکز و برنامه‌های تدوین‌شده در طرح «هنر زندگی» پرداخت.

گفتنی است در پایان این نشست از طرح «هنر زندگی» رونمایی شد.