نشست «مد و لباس؛ نماد تمدن» برگزار شد - پلینک

نشست «مد و لباس؛ نماد تمدن» برگزار شد

ﺳﻪشنبه, 11 خرداد 1400

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که با حضور مدیران حمایت و پشتیبانی و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همراه بود، ضمن تاکید بر مقوله‌ی پوشش به عنوان کرامت انسانی، به ابعاد مختلف تاریخی، اجتماعی، هنری و اقتصادی مد و لباس با تاکید بر استان خوزستان پرداخته شد.

بنا به این گزارش، دکتر علی عربی مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران در سخنانی اظهار کرد: یکی از مهم ترین دستاوردهای برپایی چنین نمایشگاه‌هایی، ضمن ایجاد بستری برای ظهور توانمندی های دانشجویان در عرصه مد، لباس و صنایع دستی، برقراری پل ارتباطی بین جامعه‌ی هدف و تولیدکنندگان دانشجویی خواهد بود.

همچنین دکتر فرشید نادری مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها را گامی در راستای کارآفرینی و پشتیبانی از دانشجویان به عنوان سرمایه های انسانی کشور در زمینه تولید پوشاک و مهم‌تر از آن  اشاعه‌ی تاریخ و فرهنگ در طراحی‌های خلاقانه محصولاتشان عنوان کرد.

لازم به ذکر است، آخرین مهلت دریافت آثار برای شرکت در سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی تا تاریخ 31 خردادماه سال جاری از طریق سامانه این نمایشگاه به نشانی fhne.ir می باشد.